Financiële Update
Bent u goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?
Een veel besproken onderwerp bij veel consumenten is momenteel ‘wat zijn de kosten van een nieuwe hypotheek’ en ‘is de huidige rentestand in verhouding met uw hypotheek’. Dit zijn vragen waar wij het antwoord op hebben. Wellicht loopt uzelf rond met plannen om een huis te kopen of om uw huidige hypotheek over te sluiten, of kent u iemand uit uw omgeving die dat betreft? Bel ons gerust voor een afspraak zodat we dit verder met u kunnen doorspreken.
 
Goed om te weten...
Pensioen is een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Bij veel werkgevers maakt de pensioenpremie inmiddels rond de 20% van het salaris uit. Wanneer u zich oriënteert op een nieuwe baan, dan adviseren wij u ook aandacht te schenken aan de gevolgen voor uw pensioen.
Lees verder >>
Alcohol en verkeer. Die twee gaan niet samen! Dit geldt ook voor de alcohol en uw autoverzekering.
Lees verder >>
Op de site www.politie.nl, vindt u waardevolle informatie die u kan helpen te voorkomen, dat u slachtoffer wordt van een misdaad.
Lees verder >>
 

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Disclaimer
Wij hebben Financieel Alert met veel zorg samengesteld. Wij houden ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie en sluiten iedere aansprakelijkheid daarvoor uit.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)

Aangesloten bij KiFiD