Financiële Update
De Kabinetsplannen ook dit jaar weer uitgelekt!
Het is weer zover: ook dit jaar is er weer een deel van de geheime Prinsjesdag-documenten uitgelekt. De speculaties over Prinsjesdag barsten los in de media. Daarom houden wij het nieuws nauwlettend voor u in de gaten. Daarnaast informeren wij u via de vertrouwde nieuwsbrief over diverse belangrijke ontwikkelingen die spelen en voor u belangrijk zijn om te weten.
Grote calamiteiten zoals overstromingen en aardbevingen zijn nog niet verzekerbaar.
Lees verder
Goed om te weten...
Het kabinet stelt voor om de schenkingsvrijstelling voor de eigen woning vanaf 1 januari 2017 weer te verruimen naar € 100.000,-. Het betreft hier een permanente verruiming, dus niet een tijdelijke actie zoals in 2013 en 2014.
Lees verder >>
Partners die besluiten samen een woning te gaan huren, sluiten vaak geen overlijdensrisicoverzekering af. Bij overlijden van een van de partners, kan de overgebleven partner niet in dezelfde woning kan blijven wonen, omdat de huurlasten te hoog zijn geworden. In dit soort situaties kan een overlijdensrisicoverzekering uitkomst bieden.
Lees verder >>
Sinds 1 januari 2014 is het strafbaar om de kilometerstand van een auto “terug te draaien”, maar volgens de RDW rijden er maar liefst 163.000 auto’s rond met een onlogische tellerstand. Check nu of de auto die u wilt kopen een logische tellerstand heeft.
Lees verder >>

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Disclaimer
Wij hebben Financieel Alert met veel zorg samengesteld. Wij houden ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie en sluiten iedere aansprakelijkheid daarvoor uit.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)

Aangesloten bij KiFiD