Financieel Actueel
Wij wensen u hele fijne feestdagen
Het jaar nadert zijn einde. Wij zien ook dit jaar dat voor veel van onze relaties de wet- en regelgeving steeds maar ingewikkelder wordt. Pensioenregelingen worden anders. De datum waarop de AOW ingaat schuift op. Voor DGA’s gaat het pensioen in eigen beheer veranderen. Jongeren die een eigen huis willen kopen krijgen te maken met strengere eisen op het gebied van hypotheken. Zo kunnen we nog lang doorgaan.

Wat wij dagelijks constateren is dat veel van onze relaties het overzicht kwijt raken wat al die wijzigingen voor hun persoonlijke situatie betekenen. Het is ons vak om u te helpen weer inzicht te krijgen in uw financiële zekerheid.

Wij wensen u en uw naasten hele fijne feestdagen en een goede jaarwisseling. Ook in 2017 staan wij weer voor u klaar en zullen wij uw belangen op het gebied van financiële zekerheid graag weer zo goed mogelijk behartigen.
Fijne feestdagen
Goed om te weten...
Het eigen risico bij zorgverzekeringen gaat in 2017 niet omhoog. De premies stijgen echter wel! Het is zinvol om ons kantoor te vragen te onderzoeken wat in uw situatie een passende keuze is voor 2017.
Lees verder >>
Misschien dat deze vraag u verbaast. Zijn er dan verschillende soorten einddatums bij hypotheken? Het antwoord is ja, u krijgt te maken met een rentevaste periode en de economische looptijd. Wij leggen het u graag uit.
Lees verder >>
Tot 31 december 2016 geldt de schenkingsvrijstelling. U hoeft geen vermogensrendementsheffing te betalen over het schenkingsbedrag als het is overgeboekt vóór 31 december 2016.
Lees verder >>

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Disclaimer
Wij hebben de nieuwsbrief Financieel Actueel met veel zorg samengesteld. Wij houden ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie en sluiten iedere aansprakelijkheid daarvoor uit.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)

Aangesloten bij KiFiD