Financieel Actueel
Blijf altijd alert als het om uw financiële zaken gaat
Zoals u van ons gewend bent informeren wij u elke maand over ontwikkelingen in de markt. Soms volgen veranderingen elkaar zeer snel op, waardoor het ingewikkeld is daar goed op in te spelen. Het is daarom verstandig om bij complexe onderwerpen extra kennis in te schakelen. Zoals van een financieel adviseur, die u meer kan vertellen hoe het precies zit met diverse financiële onderwerpen. In deze nieuwsbrief vertellen we u er meer over. Heeft u na het lezen onze hulp nodig? Wij staan voor u klaar.
Door hevige concurrentie onderling, bieden verzekeraars scherp geprijsde WA-autoverzekeringen aan waar verlies op wordt geleden. Als u een goedkope autoverzekering heeft, kan het zijn dat de verzekering bij schade minder dekt dan u denkt. Is goedkoop duurkoop?

Lees verder
Goed om te weten...
Met ingang van 1 april 2017 wordt het mogelijk om, belastingvrij, opgebouwd kapitaal van uw hypotheek op te nemen. Hiermee kan bijvoorbeeld de hypotheeksom gedeeltelijk worden afgelost, waardoor u in de rest van de looptijd minder maandlasten heeft. Maar is dit altijd een verstandige keuze?
Lees verder >>
Als u lid bent van een Vereniging van Eigenaren, bijvoorbeeld omdat u in een appartementencomplex woont is het verstandig na te gaan hoeveel geld er in kas is voor (groot) onderhoud. Vanaf 1 januari 2018 gaan hiervoor nieuwe regels gelden.
Lees verder >>
Als u vragen heeft over wat uw rechten zijn als consument, bijvoorbeeld als het gaat om internet-aankopen kan ConsuWijzer van pas komen. Lees hier hoe u bij een eventueel geschil een voorbeeldbrief kunt downloaden.
Lees verder >>

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Disclaimer
Wij hebben de nieuwsbrief Financieel Actueel met veel zorg samengesteld. Wij houden ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie en sluiten iedere aansprakelijkheid daarvoor uit.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)

Aangesloten bij KiFiD