Financieel Actueel
Heeft u een juiste reisverzekering afgesloten?
De reisorganisaties merken dat de verbeterde economie de reislustigheid stimuleert van de Nederlanders, want er zijn dit jaar meer vakanties geboekt dan voorgaande jaren. Aangezien de zomervakantie bijna in zicht is wijzen wij u graag op de reisverzekering. Als u dit jaar op reis gaat, is deze zeer belangrijk en natuurlijk niet alleen tijdens de zomervakantie, maar tijdens al uw vakanties.
Na een uitgebreide zoektocht naar de perfecte vakantiebestemming sluiten we vaak -nog even snel- een reisverzekering af. En daarbij letten we natuurlijk op de prijs.

Lees verder
Goed om te weten...
Als u in een u in en appartement woont, bestaat een belangrijk deel van uw woonlasten uit de bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren. U bent dan verzekerd dat er geld is voor onderhoud. Toch kunt u dan voor onverwachte financiële verrassingen komen te staan…
Lees verder >>
Als zelfstandige dient u veel zaken zelf te regelen. Zaken waar bij een (vast) dienstverband de werkgever verantwoordelijk voor is. Een daarvan is de arbeidsongeschiktheidsverzekering.
Lees verder >>
Het valt niet altijd mee het overzicht te houden over onze financiële producten en verzekeringen. Het NIBUD doet onderzoek.
Lees verder >>

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Disclaimer
Wij hebben de nieuwsbrief Financieel Actueel met veel zorg samengesteld. Wij houden ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie en sluiten iedere aansprakelijkheid daarvoor uit.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)

Aangesloten bij KiFiD