Financieel Actueel
De zomer is nu echt voorbij!
Van een nazomer kunnen we helaas niet spreken op dit moment. Afgelopen week stond het nieuws zelfs in het teken van een heuse storm! Het houdt ons in ieder geval volop aan het werk. Zoals u weet informeren wij u graag over zaken die voor u van belang kunnen zijn. Voor wie bijvoorbeeld nog wat vakantiegeld over heeft of nadenkt over een veilige manier van geld opzij zetten is het nuttig ons artikel over crowdfunding te lezen. In onze nieuwsbrief vindt u ook informatie over het kopen van een woning voor als u starter bent en vragen wij ons, samen met u, af of uw nabestaanden, in het geval u mocht komen te overlijden niet tóch voor verrassingen komen te staan.
Voor veel starters lijkt het vandaag de dag onmogelijk een woning te kopen. Wie zich goed laat informeren kan echter de stap wagen.

Lees verder
Goed om te weten...
Crowdfunding kan een mooi alternatief zijn voor spaarvormen die bij de huidige rentestand weinig opleveren. Maar hoe veilig is deze manier van sparen eigenlijk?
Lees verder >>
We willen het graag goed regelen, want wie zit er te wachten op verrassingen voor de nabestaanden? Toch worden er vaak zaken over het hoofd gezien. Een opsomming.
Lees verder >>
Onkruid en gras tussen de tegels. De één vindt het prima, de ander rust niet voor het laatste sprietje weg is…
Lees verder >>

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Disclaimer
Wij hebben de nieuwsbrief Financieel Actueel met veel zorg samengesteld. Wij houden ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie en sluiten iedere aansprakelijkheid daarvoor uit.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)

Aangesloten bij KiFiD