Financieel Actueel
Er valt echt iets te kiezen op financieel gebied!
Nieuwe cijfers delen wij graag met u. Zo is de huur van huurwoningen ten opzichte van vorig jaar met 2.3% gestegen! Dit betekent dat, ondanks de hoge woningprijzen, het kopen van een huis interessant kan zijn, zeker gezien de lage rentestand. In onze nieuwsbrief gaan wij dieper in op de student en/of starter die voor het eerst op zichzelf gaat wonen. Wij als financieel adviseur bekijken graag met u welke aanpassingen er nodig zijn in lopende verzekeringen en of er nieuwe moeten worden afgesloten. Dit en andere nieuwsfeiten leest u in onze nieuwsbrief. Wij wensen u veel leesplezier en neem vooral de tijd om ons artikel te lezen over zorgverzekeringen: er valt, wanneer de nieuwe cijfers bekend zijn, echt iets te kiezen!
In 2017 hebben verzekeringsmaatschappijen voor miljoenen euro aan fraude opgespoord. Gelukkig gaan steeds meer fraudeplegers niet vrijuit.

Lees verder
Goed om te weten...
Er zijn nieuwe cijfers beschikbaar over de huurwoningmarkt. Is het vinden van een betaalbare woning onmogelijk geworden?
Lees verder >>
Wie zelfstandig gaat wonen heeft veel dingen om (zelf) te regelen. Daar vallen ook de verzekeringen onder.
Lees verder >>
Eind van het jaar is traditioneel het moment waarop u een nieuwe keuze voor uw ziektekostenverzekering kunt maken. En dat begint met u goed te laten informeren!
Lees verder >>

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Disclaimer
Wij hebben de nieuwsbrief Financieel Actueel met veel zorg samengesteld. Wij houden ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie en sluiten iedere aansprakelijkheid daarvoor uit.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)

Aangesloten bij KiFiD