Financieel Actueel
Laat u goed informeren: Wij hebben weer een aantal zaken die uw aandacht verdienen
Wist u dat de fijnstof uitstoot van uw auto in belangrijke mate de hoogte van uw verzekeringspremie bepaalt? In onze nieuwsbrief vertellen wij u hier uitgebreid over. Maar er is meer: Wilt u dit jaar nog een deel van uw hypothecaire boetevrij aflossen? Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn er natuurlijk om u hierover te adviseren. We nemen dit keer ook de aansprakelijkheidsverzekering onder de loep. Deze verzekering krijgt te weinig aandacht en is voor een doorsnee gezien niet onbelangrijk. Wilt u over een van deze onderwerpen meer weten of heeft u behoefte om met ons in gesprek te gaan over andere zaken, neemt u dan vooral contact met ons op.
Boetevrij aflossen.. het kan, maar er zijn voorwaarden. Lees hier hoe u te werk kunt gaan.

Lees verder
Goed om te weten...
De vloer was beschermd, maar.. Een ogenschijnlijk eenvoudig te verhalen schade kan vele haken en ogen hebben…
Lees verder >>
U staat er misschien niet bij stil, maar uw pensioen kan periodiek ‘onderhoud’ nodig hebben.
Lees verder >>
Op het gebied van autoverzekeringen doen zich tal van ontwikkelingen voor. In deze nieuwsbrief zetten wij een aantal van deze ontwikkelingen op een rij.
Lees verder >>

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Disclaimer
Wij hebben de nieuwsbrief Financieel Actueel met veel zorg samengesteld. Wij houden ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie en sluiten iedere aansprakelijkheid daarvoor uit.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)

Aangesloten bij KiFiD