Financieel Actueel
U mag ons altijd om advies vragen
Wellicht heeft u vorige week het consumentenprogramma Kassa gekeken waarin de Overlijdensrisicoverzekering aan bod kwam. Wij vertellen u in onze nieuwsbrief uitgebreid hoe het nu precies zit. En als we dan toch bezig zijn met wat er in de media gebeurt, er loopt momenteel een campagne ‘Aflossingsblij’. Het klinkt logisch: kleinere hypotheekschuld, lagere woonlasten. Maar het kan toch zijn dat dit financieel voor u minder goed uitpakt. In het eerste artikel geven wij u uitleg. Lees onze nieuwsbrief goed door en u weet: u kunt altijd bij ons terecht voor advies!
Kleinere hypotheekschuld, lagere woonlasten. Doen zou je zeggen! Maar let goed op wat de fiscale gevolgen zijn!

Lees verder
Goed om te weten...
In de media is de afgelopen tijd het nodige te doen over overlijdensrisicoverzekeringen. In dit artikel gaan wij hierop in.
Lees verder >>
Het Kabinet wil een einde maken aan de ongevraagde telefoontjes waarmee instellingen u producten en diensten willen verkopen.
Lees verder >>
Hoe brandveilig is uw wasdroger? Dit en andere belangrijke vragen rondom brandpreventie..
Lees verder >>

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Disclaimer
Wij hebben de nieuwsbrief Financieel Actueel met veel zorg samengesteld. Wij houden ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie en sluiten iedere aansprakelijkheid daarvoor uit.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)

Aangesloten bij KiFiD