Financieel Actueel
Waar te beginnen…?
Heeft u weleens het gevoel ‘waar moet ik beginnen’ als het gaat om uw financiële zaken? Dan zijn wij er om u te helpen! Denkt u erover na om uw woning duurzaam te maken? Dit levert meer op dan alleen een beter milieu. De waarde van uw woning stijgt en u bespaart energiekosten. In onze nieuwsbrief vertellen we u er uitgebreid over. Mocht u niet in het bezit zijn van een eigen woning, dan is deze nieuwsbrief ook interessant, omdat wij u informeren over “huurdersbelang”. Een belangrijk begrip waarvan veel van onze relaties niet precies weten wat het inhoudt. Wist u daarnaast dat er nog veel gebouwen zijn die asbest bevatten? De politiek heeft besloten dat alle asbestdaken verwijderd moeten worden. U ziet het, onze nieuwsbrief zit weer vol belangrijke informatie.
We dragen graag ons steentje bij aan verduurzaming. Aan de woning kunnen we veel doen!

Lees verder
Goed om te weten...
Asbest verwijderen. U kunt het zelf, maar wees zorgvuldig! Lees hier welke strenge voorwaarden er gelden.
Lees verder >>
In dit artikel vertellen wij u meer..
Lees verder >>
Financiële problemen als gevolg van een erfenis. Het kan echt!
Lees verder >>

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Disclaimer
Wij hebben de nieuwsbrief Financieel Actueel met veel zorg samengesteld. Wij houden ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie en sluiten iedere aansprakelijkheid daarvoor uit.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)

Aangesloten bij KiFiD