Financieel Actueel
Laat u goed informeren over alle ontwikkelingen
Het duurzaam maken van de woning staat bij velen hoog op de agenda. Uit het steeds grotere aantal gevallen van schade door brand, ontstaan door verkeerd gemonteerde zonnepanelen blijkt weer eens dat het belangrijk is goed geïnformeerd te zijn. En dat is nu precies wat wij met deze nieuwsbrief doen. U informeren over zaken die invloed hebben op uw financiële situatie. U kunt zich verzekeren tegen schades, maar soms kan een klein punt van aandacht een eventuele schade voorkomen. Leest u onze nieuwsbrief eens rustig door. Heeft u advies nodig over uw financiële situatie? Wij helpen u graag, daar zijn wij immers voor!
Zonnepanelen op het dak van je woning installeren: Goed voor het milieu en voor de eigen portemonnee!

Lees verder
Goed om te weten...
De regels rondom de hypotheekrenteaftrek gaan veranderen. In dit artikel leest u hoe deze de komende jaren gefaseerd wordt verlaagd.
Lees verder >>
Een aantal tips om onnodige schade te voorkomen.
Lees verder >>
Huisdieren. Voor de meeste baasjes een dierbaar onderdeel van het dagelijks leven.
Lees verder >>

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Disclaimer
Wij hebben de nieuwsbrief Financieel Actueel met veel zorg samengesteld. Wij houden ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie en sluiten iedere aansprakelijkheid daarvoor uit.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)

Aangesloten bij KiFiD