Financieel Actueel
Op het gebied van verzekeringen denken wij graag met u mee
Verzekeringen vragen om onderhoud, dat weten wij als geen ander. Naast informatie over de verplichte WA-autoverzekering hebben wij in deze nieuwsbrief aandacht voor de levensverzekering. Veranderende omstandigheden kunnen, als deze niet op tijd worden doorgegeven aan de verzekeraar, verstrekkende gevolgen hebben. Deze keer hebben wij ook nuttige informatie over de nieuwe WOZ-waarde van uw woning. En ook een vraag: Wist u dat uw woning een eigen identiteit heeft? Leest u onze nieuwsbrief eens rustig door. Heeft u vragen? Wij helpen u graag!
Dankzij de verplichte WA-verzekering wordt een schade, veroorzaakt door een automobilist standaard vergoed. Maar daarmee is de zaak niet altijd afgedaan..

Lees verder
Goed om te weten...
Verzekeringspapieren.. er is nogal wat in vastgelegd. Maar wat als omstandigheden veranderen? Denkt u dan direct aan aanpassen?
Lees verder >>
Zoals iedereen in Nederland een naam heeft en een uniek Burgerservicenummer, heeft ook elke woning dat. In dit artikel vertellen wij u hier iets meer over.
Lees verder >>
In de afgelopen periode heeft elke eigenaar van een woning van de gemeente bericht ontvangen wat de nieuwe WOZ-waarde van zijn woning is.
Lees verder >>

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Disclaimer
Wij hebben de nieuwsbrief Financieel Actueel met veel zorg samengesteld. Wij houden ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie en sluiten iedere aansprakelijkheid daarvoor uit.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)

Aangesloten bij KiFiD