Financieel Actueel
De wereld verandert. Verandert uw verzekering mee?
Het straatbeeld is de laatste jaren drastisch veranderd. Fietsen maken plaats voor e-bikes, auto’s worden steeds meer elektrisch aangedreven en mensen laten zich leiden door hun smartephone. Verzekeraars proberen de nieuwste ontwikkelingen te volgen en hun producten en voorwaarden daarop aan te passen. Ook wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en wij helpen u natuurlijk graag als het voor u allemaal wat te snel gaat. In deze nieuwsbrief zetten wij weer een aantal zaken voor u op een rijtje. Leest u deze eens rustig door. Wij helpen u graag als u zich ervan wilt verzekeren dat u op verzekeringsgebied voldoende up-to-date bent!
We dragen het dagelijks bij ons en daarmee is het kwetsbaar. Een klein ongelukje kan een forse schade(claim) opleveren.

Lees verder
Goed om te weten...
Misschien kunt u een beroep doen op het Waarborgfonds Motorverkeer.
Lees verder >>
Helaas: Verzekeringen veranderen minder snel dan de samenleving.
Lees verder >>
Heeft u een eigen woning? Heeft u dan ook een spaarpotje voor het verduurzamen van uw woning? Waarschijnlijk niet..
Lees verder >>

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Disclaimer
Wij hebben de nieuwsbrief Financieel Actueel met veel zorg samengesteld. Wij houden ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie en sluiten iedere aansprakelijkheid daarvoor uit.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)

Aangesloten bij KiFiD