Financieel Actueel
Praat met ons en zorg dat u financieel de zaken goed op een rij krijgt
Het is onze taak om de ontwikkelingen die mogelijk invloed hebben op uw verzekeringen of hypotheek goed in de gaten te houden. Daarnaast zijn wij er ook om u te helpen inzicht te krijgen hoe uw financiële situatie er in de toekomst uit zal zien. Wij houden u middels onze nieuwsbrief op de hoogte omdat er weer genoeg ontwikkelingen en interessante zaken zijn om met u te delen. Maar u mag ook altijd met ons in gesprek gaan. Graag zelfs, daar zijn we voor.
Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (NIBUD) heeft onlangs het uitgebreide onderzoek “Geldzaken in de praktijk” gepubliceerd.

Lees verder
Goed om te weten...
De buurvrouw haalt haar contactlens uit haar oog. Nadat zij de lens op haar vinger legt, valt deze op de grond. Vervolgens stapt de andere buurvrouw op de lens..
Lees verder >>
Nog een paar maanden en dan start weer een nieuw studiejaar.
Lees verder >>
Circa 250 gemeenten in Nederland helpen starters op de woningmarkt om een woning te kopen. Dat doen zij via de “starterslening”.
Lees verder >>

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Disclaimer
Wij hebben de nieuwsbrief Financieel Actueel met veel zorg samengesteld. Wij houden ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie en sluiten iedere aansprakelijkheid daarvoor uit.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)

Aangesloten bij KiFiD