Financieel Actueel
Het klimaat heeft ook de aandacht van de financiële sector
In het Regeerakkoord is opgenomen dat de CO2-uitstoot in 2030 met bijna de helft verminderd moet zijn. Dat is een hele opgave voor iedereen, maar ook de financiële sector kan daar zijn steentje aan bijdragen.

Daarom wordt momenteel gewerkt aan een nieuwe hypotheekvorm met de term: ‘gebouw gebonden financiering’. In onze nieuwsbrief vertellen wij u over deze nieuwe ontwikkeling en nog meer interessante suggesties die effect hebben op het klimaat. Denkt u wellicht na over alternatieven voor uw spaargeld, die u hopelijk meer rendement opleveren? Wacht daar nog even mee en laat u niet misleiden door beloftes over hoge rendementen. Wij leggen u uit waarom! Kunnen wij u helpen met een van deze onderwerpen, of iets wat in uw eigen persoonlijke situatie speelt, laat het ons weten. Wij staan u graag bij met het juiste advies.
We proberen allemaal aan het milieu te denken en zetten ook meer en meer concrete stappen richting een duurzamere toekomst..

Lees verder
Goed om te weten...
De rente over spaarrekeningen bij banken is al lange tijd erg laag. Dit leidt ertoe dat veel mensen op zoek gaan naar alternatieve manieren om hun spaargeld te laten groeien.
Lees verder >>
Het is van alle tijden: verzekerden die proberen de verzekeraar op te lichten.
Lees verder >>
Was u van plan privé een leaseauto aan te schaffen en in de komende tijd ook een woning te kopen? Leest u dan dit artikel.
Lees verder >>

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Disclaimer
Wij hebben de nieuwsbrief Financieel Actueel met veel zorg samengesteld. Wij houden ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie en sluiten iedere aansprakelijkheid daarvoor uit.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)

Aangesloten bij KiFiD