Financieel Actueel
De vakanties staan voor de deur: denk aan uw reisverzekering!
De eerste vakanties zijn al gestart! Het lijkt misschien overbodig, maar toch willen wij de reisverzekering onder de aandacht brengen. U denkt wellicht alleen aan eventuele diefstal of schade, maar wat nou als u ziek wordt of letsel oploopt? Medische kosten kunnen hoog oplopen, wij kijken daarom graag met u mee of u goed verzekerd bent. Uiteraard lichten we meer zaken toe in onze nieuwsbrief: Onderhoud aan uw hypotheek of verzekering, verzekeringsfraude en wat de klimaatplannen voor u gaan betekenen. Thema’s die in meer of mindere mate invloed kunnen hebben op uw financiële zaken. Ons advies is om de nieuwsbrief eens door te lezen en daar waar u meer informatie wenst, of een persoonlijk gesprek met ons wilt, dit aan ons te laten weten. Dan helpen wij u graag verder, daar zijn we immers voor!
Onderhoud is belangrijk en kan u een hoop ellende besparen. En dan hebben we het niet alleen over uw auto.

Lees verder
Goed om te weten...
Voor velen breekt binnenkort weer de vakantie aan. Gaat u naar het buitenland, denk dan aan een goede reisverzekering.
Lees verder >>
In de komende jaren zullen veel maatregelen worden genomen om een verdere opwarming van de aarde tegen te gaan.
Lees verder >>
Zolang er verzekeringen bestaan, zolang bestaat er verzekeringsfraude…
Lees verder >>

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Disclaimer
Wij hebben de nieuwsbrief Financieel Actueel met veel zorg samengesteld. Wij houden ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie en sluiten iedere aansprakelijkheid daarvoor uit.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)

Aangesloten bij KiFiD