Financieel Actueel
Zijn uw verzekeringen up-to-date?
Nog even en de vakanties zijn voorbij. Hopelijk heeft u nieuwe energie op kunnen doen voor een frisse start op het werk, op school of in het gezin. Misschien heeft u tijd om te kijken of u in aanmerking komt voor Zorgtoeslag. Wist u dat er jaarlijks geld blijft liggen? Misschien valt u wel onder de 450.000 mensen die wel recht hebben op Zorgtoeslag, maar het niet aanvragen. Leest u ook ons derde artikel eens door. Misschien zijn er meer zaken die net even uw aandacht niet hebben, maar die vroeg of laat wel het verschil kunnen maken. Want wanneer uw situatie verandert, is de kans groot dat deze wijzigingen ook bij uw verzekeraar bekend moeten zijn, bijvoorbeeld om te voorkomen dat u onder- of oververzekerd bent. Houdt u uw zaken graag up-to-date? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!
Op het gebied van autoverzekeringen vinden landelijk tal van veranderingen plaats. In dit artikel vatten wij een aantal van deze veranderingen samen.

Lees verder
Goed om te weten...
U weet vast dat mensen vanaf 18 jaar met een laag inkomen recht hebben op zorgtoeslag.
Lees verder >>
Wij willen natuurlijk het beste voor u. Hoe zorgen wij er samen met u voor dat uw verzekeringen up-to-date zijn?
Lees verder >>
In Nederland kenden we het niet zo, maar daar komt langzaam verandering in.
Lees verder >>

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Disclaimer
Wij hebben de nieuwsbrief Financieel Actueel met veel zorg samengesteld. Wij houden ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie en sluiten iedere aansprakelijkheid daarvoor uit.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)

Aangesloten bij KiFiD