Financieel Actueel
Een vergoeding betalen voor spaargeld op uw bankrekening?
U heeft het vast gezien in de media: Gaan de banken in de toekomst een vergoeding vragen voor spaargeld dat je op een bankrekening zet? Wat gaat u met uw spaargeld doen als het zo ver mocht gaan komen? In onze nieuwsbrief vertellen wij u over deze ontwikkeling. We haken natuurlijk in op de actualiteiten, maar willen u ook graag informeren over zaken waar u wellicht niet direct over nadenkt. Zoals schade of letsel door een terroristische aanslag. Helaas is dat een risico waar wij in onze samenleving rekening mee moeten houden. Leest u onze nieuwsbrief eens rustig door. Wilt u met ons van gedachten wisselen over uw financiële situatie, dan kan dat. Wanneer u contact met ons opneemt, maken wij graag een afspraak met u.
Schade of letsel door een terroristische aanslag. Helaas is dat een risico waar wij in onze samenleving rekening mee moeten houden.

Lees verder
Goed om te weten...
Velen hebben verbaasd gereageerd toen dit bericht in de media verscheen: een kwart van de dodelijke verkeersslachtoffers op de snelweg bleek tijdens het ongeval geen autogordel te dragen.
Lees verder >>
De rente die u over spaargeld ontvangt is op dit moment historisch laag. Lager dan 0 procent…. kan dat?
Lees verder >>
Het aangaan van een schuld in het kader van een hypotheek maakt iemand nog geen mede-eigenaar van een woning. Weest u zich hiervan bewust als u of uw kinderen hiermee te maken krijgen.
Lees verder >>

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Disclaimer
Wij hebben de nieuwsbrief Financieel Actueel met veel zorg samengesteld. Wij houden ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie en sluiten iedere aansprakelijkheid daarvoor uit.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)

Aangesloten bij KiFiD