Financieel Actueel
Ons kantoor behartigt uw belangen
Ons kantoor behartigt uw belangen. Dat gaat verder dan u alleen te ondersteunen bij het kiezen van de juiste verzekeringen, passend bij uw situatie. Onze dienstverlening bestaat ook uit het geven van actieve ondersteuning wanneer u te maken krijgt met een schade. Want iedereen maakt het weleens mee: u heeft schade en wil dat melden aan de verzekeraar. Het is belangrijk om dan de juiste informatie te delen met de verzekeringsmaatschappij. Wij vertellen u hoe u hier het beste mee kunt omgaan. Leest u onze nieuwsbrief eens rustig door, want we hebben meer interessante nieuwsfeiten die we graag met u delen.
Wanneer u bij schade een beroep doet op uw schadeverzekering, is het belangrijk dat u de juiste informatie geeft.

Lees verder
Goed om te weten...
Onderhoud plegen aan uw hypotheek. We vinden het niet zo vanzelfsprekend, maar het is wel enorm belangrijk. In dit artikel geven wij aan waarom.
Lees verder >>
65! Deze leeftijd staat in ons nationale geheugen gegrift als de leeftijd waarop de AOW ingaat. Dat geheugen moeten wij “resetten”.
Lees verder >>
Fouten in het verkeer. Wij maken ze allemaal weleens. Ontstaat door zo’n fout schade dan komt direct de vraag op “Wie was er fout en wie is dus aansprakelijk voor de schade?”
Lees verder >>

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Disclaimer
Wij hebben de nieuwsbrief Financieel Actueel met veel zorg samengesteld. Wij houden ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie en sluiten iedere aansprakelijkheid daarvoor uit.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)

Aangesloten bij KiFiD