Financieel Actueel
Ook in 2020 zoeken wij het graag voor u uit
Mogen wij u, en uw naasten, eerst het allerbeste wensen voor 2020! Ook dit jaar staan wij weer voor u klaar om belangrijke ontwikkelingen met u te delen. Daarbij kijken wij samen met u naar de toekomst en onderzoeken wij welke opties voor u beschikbaar zijn om een zo goed mogelijke financiële situatie te verzorgen, nu en voor de langere termijn. Een nieuw jaar betekent ook weer veel veranderingen en ontwikkelingen in verzekeringen en hypotheken. U kunt ook lezen over de huidige situatie op de Nederlandse woningmarkt. Er zijn problemen bij het vinden van een geschikte woning, zowel bij huurders als bij kopers. Denkt u erover na om als eigen ondernemer aan de slag te gaan? Dat vraagt op het gebied van verzekeringen extra aandacht! Wilt u meer weten over de ontwikkelingen uit deze nieuwsbrief of wat dit voor uw persoonlijke situatie betekent? Neemt u dan contact met ons op, wij zoeken het graag voor u uit.
Grote kans dat u diverse verzekeringen heeft ‘lopen’, maar weet u ook precies waarvoor u bent verzekerd en… misschien wel dubbel bent verzekerd?

Lees verder
Goed om te weten...
De situatie op de woningmarkt is zorgelijk. Zowel in de markt van huurwoningen als koopwoningen zijn er problemen.
Lees verder >>
Veel mensen die in loondienst werken zijn tegelijkertijd ook ondernemer. Wat dit op het gebied van verzekeren kan betekenen leest u in dit artikel.
Lees verder >>
Het aantal elektrische auto’s stijgt snel. Verwacht wordt dat in 2020 veel autofabrikanten met nieuwe modellen komen van auto’s die volledig elektrisch rijden.
Lees verder >>

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Disclaimer
Wij hebben de nieuwsbrief Financieel Actueel met veel zorg samengesteld. Wij houden ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie en sluiten iedere aansprakelijkheid daarvoor uit.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)

Aangesloten bij KiFiD