Financieel Actueel
Veranderingen.. we houden ze voor u bij, ook in de zomermaanden
De vakantietijd is aangebroken. Gelukkig kunnen we weer genieten op de terrassen, in de restaurants en in diverse musea en parken. Voor wie op pad gaat, in binnen of buitenland, houd rekening met de richtlijnen die gelden hier in Nederland en houd ook in de gaten welke maatregelen er nodig zijn tijdens uw verblijf in het buitenland, en vooral ook bij terugkomst!

Wij delen graag nog wat nieuws op het gebied van verzekeren. Heeft u schade of wilt u met ons van gedachten wisselen over een van de onderwerpen in deze nieuwsbrief, neem dan contact op. Wij helpen u graag verder, ook in de vakantieperiode! Mail of bel ons. Wij zijn er voor u.

Maar bovenal wensen we u een fijne zomer toe!
Een autoverzekering afsluiten. Hoe moeilijk kan dat zijn? Een paar muisklikken en de verzekering is toch afgesloten? In dit artikel laten wij u zien dat ook uw autoverzekering een goed advies nodig heeft.

Lees verder
Goed om te weten...
De markt van koopwoningen is oververhit. Steeds vaker zien we dat mensen die eigenlijk willen doorstromen naar een andere woning dit voornemen opgeven en besluiten hun woning te verbouwen.
Lees verder >>
Zit u net even rustig. Gaat de telefoon. Weer een organisatie of bedrijf dat probeert u telefonisch over te halen iets te kopen...
Lees verder >>
Met de komst van de zomer gaan veel motorliefhebbers weer “op pad”. Vooral onder jongeren neemt de populariteit van de motor weer toe.
Lees verder >>

Meer weten over uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van een advies op maat kunnen voorzien.

Disclaimer
Wij hebben de nieuwsbrief Financieel Actueel met veel zorg samengesteld. Wij houden ons echter niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid of onvolledigheid van de verstrekte informatie en sluiten iedere aansprakelijkheid daarvoor uit.

Ingeschreven in het register Financieel Dienstverlener (AFM)

Aangesloten bij KiFiD